Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Frucht Cargo Gmbh
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Transport pentru firme din Germania si Franta
Brand
Firma de transport
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Fruchtcargo GmbH este o companie ce ofera servicii de transport pentru numeroase firme din Germania si Franta.

Cu o experienta de peste 30 de ani, compania noastra cu sediul in Germania, Wörth-am-Rhein, cauta parteneri de transport ce ne pot furniza camioane pentru incarcari cu sarcina maxima admisa (24-25 t , 13,6m lungime), curse tur-retur in Europa.

Oferim o activitate anuala pentru camioanele dumneavoastra (remorca cu prelata) si o rata avantajoasa pentru kilometri parcursi chiar si fara incarcatura, solutii de plata rapide si regulate si de asemenea o echipa multilinguala, cu experienta in domeniu.

In mare parte transportam marfuri generale fara Euro-paleti la schimb si fara ADR.

La cerere compania noastra poate furniza carduri pentru combustibil.

1 Euro/Km cu si fara incarcatura. Calcularea rutelor(a kilometrilor parcursi) se face in concordanta cu software-ul nostru (Komalog).

In principal facem curse tur-retur Franta-Germania. Primul transport va incepe dintr-o locatie prestabilita din Franta sau Germania si pentru primul transport nu platim dislocarea, insa vom incerca sa incarcam cat mai aproape de locatia unde descarcati.

Termenii de plata sunt de 30 de zile de la emiterea facturii + documentelelor de transport necesare  , conform ordinului nostru de transport.

Platile se fac o data pe saptamana, in fiecare luni, prin transfer bancar. Pentru plati regulate este posibil sa primiti de la biroul nostru plicuri goale cu timbru , astfel incat soferii dvs ne pot trimite CMR-urile (proof of delivery) direct din Germania.

La primirea CMR-urilor, contabilul nostru va va trimite o confirmare de primire pe email, de asemenea, si dvs ne puteti trimite factura pe email.

In cazul in care aveti intrebari va stau la dispozitie. Nu ezitati sa ma contactati.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta pe la numarul de telefon (+49)7271933440.
skype : fc-constantinescu
Timo : 96343
Din Gura in Gura